Навальний з дружиною вилетіли до Москви, куди зігнали автозаки і агентів (ФОТО+ВЫДЕО)

Водночас, нібито через погоду, скасовуються десятки рейсів.

Російський опозиціонер Олексій Навальний вилетів з Берліна до Москви у супроводі дружини Юлії.

В аеропорту "Внуково" порівняли приліт Навального із літаками Люфтваффе у 1941-му

привезли до аеропорту Берліна на чорному урядовому автомобілі Audi з мигалками. Відповідний відеозапис публікує Telegram-канал Mash в неділю, 17 січня. Уточнюється, що його також супроводжувала друга урядова машина разом з екіпажем поліції.


Літак на борту з опозиціонером вже вилетів, до цього з нього зняли буйного пасажира. У коментарі журналістам  DW на борту літака Навальний заявив, що вважає своє затримання в Москві неможливим.

Водночас, росЗМІ повідомляють про скасування понад 40 рейсів в московських аеропортах. Зокрема, у "Внуково" затримали дев'ять рейсів, скасували чотири. Причиною затримки вказують негоду.

Крім того, телеканал "Дождь" повідомляє, що до аеропорту "Внуково", де приземлиться літак з Навальний, стягують автозаки.

Також з'явилось повідомлення, що в аеропорту "Внуково" співробітники поліції затримали активіста Дмитра Безкоровайного, який як повідомляється, мав зустрічати опозиціонера. 

Сам Навальний у соціальних мережах опублікував відео, на якому його дружина цитує фразу із знаменитого в Росії фільму "Брат-2".

Добавлено: 17-01-2021, 17:18
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх