Адвокат розповів, де перебуває Навальний

Навальний зараз у другому відділі УВС Хімки, проспект Миру 23А. Після кількох невдалих спроб адвоката Ольгу Михайлову все ж пустили до політика.

Після кількох невдалих спроб адвоката Ольгу Михайлову все ж пустили до політика.

Раніше юрист Фонду боротьби з корупцією В'ячеслав Гімаді з'ясував, де наразі перебуває російський опозиціонер Олексій Навальний, напередодні затриманий в аеропорту "Шереметьєво" після прильоту з Німеччини. Про це Гімаді повідомив у своїй мікроблозі в Twitter.

"Навальний перебуває у другому відділі УВС Хімки: проспект Миру 23а. Мене, захисника з нотаріальною довіреністю, до нього не пускають, кажуть він спить. На закон, звичайно ж, не посилаються. Подав заяву про допуск", - зазначив юрист.

Навальний знаходиться у 2 відділі УВС Хімки: проспект Миру 23а. мене, захисника з Нотаріальною довіреністю, до нього не пускають, кажуть він спить. На закон, звичайно ж, не посилаються. Подав заяву про допуск. pic.twitter.com/6eX1GIBwfz

 

— Vyacheslav Gimadi (@vigimadi) January 17, 2021

За його словами, перед відділом чергують піші патрулі і знімальна група "Рен-ТВ".

Раніше керівник регіональної мережі штабів Навального Леонід Волков в Telegram повідомив, що місцезнаходження опозиціонера невідоме, і його адвокат, Ольга Михайлова теж не знає, де він.

Співробітникові Фонду боротьби з корупцією Іллі Пахомову вдалося передати Навальному деякі речі.

Також приїхав депутат міськдуми Москви Євген Ступін, його також не пускали і рекомендували звернутися в прес-службу поліції. Ступін вважає, що до Навальному можуть застосовуватися заходи фізичного впливу, аж до тортур.

І лише приблизно о 10:30 адвоката Ольгу Михайлову все ж пустили до її підзахисному.

Нагадаємо, 17 січня, російського опозиціонера Олексія Навального затримали в аеропорту "Шереметьєво" при проходженні паспортного контролю.

До того часу політик перебував на лікуванні в Німеччині, в берлінській клініці "Шаріте", куди був доправлений літаком з Росії після отруєння "Новачком" в серпні 2020 року.

13 січня стало відомо, що опозиціонер Олексій Навальний оголошений в Росії у федеральний розшук, у зв'язку з "ухиленням від контролю". Йдеться про кримінальну справу "Ів Роше", за якою політика засудили на 3,5 роки умовно.

За матеріалами: 112.ua, 24tv,ua


Добавлено: 18-01-2021, 10:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх