Новий штам COVID виявили в 10 країнах

Дослідники з університету Единбурга виявили у Великій Британії ще один різновид коронавируса. Вона вже встигла поширитися в цілому в 10 країнах, повідомляє Guardian.

Цей різновид COVID отримала назву B1525. Крім Великобританії, цей варіант коронавируса також був знайдений в Данії, Нігерії, США, Гані, Франції, Австралії, Канаді та Іспанії.

Раніше у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що види коронавируса, що викликають стурбованість, продовжують поширюватися. "Британський" штам був виявлений вже в 86 країнах, "південноафриканський" - в 44 країнах, а "бразильський / японський" штам - в 15.

14 грудня глава МОЗ Великобританії Метт Хенкок повідомив, що британські вчені виявили новий, після мутації, тип коронавируса, який поширюється швидше відомих штамів. Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що нова мутація коронавируса на 70% заразнее, ніж інші види вірусу.

Раніше ми писали про те, що Великобританія посилює правила в'їзду. З понеділка, 15 лютого, всі прибувають в країну повинні будуть двічі здавати тест на COVID-19. При цьому як і раніше буде

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 16-02-2021, 09:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх