Російська пропаганда: на карті РФ кілька областей України, Естонію і Грузію вказали своєю територією

Росія продовжує виховувати підростаюче покоління в рамках своєї пропаганди: з'явилася карта, де частина території України вказана російської.

На сайті середньої освітньої школи Москви № 1238 з'явилися скандальні агітаційні матеріали Всеросійського дитячо-юнацького військово-патріотичного громадського руху "ЮНАРМІЯ".

Блогер Злий Одесит звернув увагу на те, що не тільки Крим забарвлений тим же кольором, що і Росія, але і повністю Луганська, Донецька, Запорізька і Херсонська області України вказані як частина РФ, передає Діалог.UA.


Все це зроблено для того, щоб в головах підростаючих росіян виникала "правильна" картина і вишикувалося розуміння сухопутного коридору на анексувати півострів. "До речі, минулий директор цієї школи навіть від так званої" ДНР "отримувала подяку", - пише блогер.

Користувачі звернули увагу, як тим же кольором, що і Росія, зафарбовані території Грузії та Естонії, а невизнана Придністров'я, як і спірні Курильські острови, немає.

Раніше втік в РФ екс-депутат Ради Олексій Журавко перерахував території України, які нібито можуть відійти Росії незабаром. Тим часом секретар РНБО Олексій Данилов визнав, що Україна буде готова дати гідну відповідь, якщо Росія зважиться піти на повномасштабну агресію.

За матеріалами:  "Діалог.UA":
Добавлено: 9-03-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх