Світова преса вибухнула новинами про нову форму української збірної з футболу

На формі просто зображена карта України, на задній частині футболок по-українськи написано Слава Україні !, а на виворітній стороні - Героям слава !. Збірна України на майбутньому чемпіонаті Європи виступить в новій формі. Її дизайн у себе в FB показав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.


Збірна України на майбутньому чемпіонаті Європи виступить в новій формі. Її дизайн у себе в FB показав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Головною особливістю форми стало окреслення меж України, в які входить Крим і Донбас.

"Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони будуть битися за всю Україну. А вся Україна, від Севастополя і Сімферополя до Києва, Донецька і Луганська до Ужгорода підтримувати їх в кожному матчі", - написав Павелко.

На нову форму збірної України відреагували західні ЗМІ.

"На уніформі зображений силует України, який включає в себе анексувати Росією Крим і контрольовані сепаратистами Донецька і Луганська області, а також слова" Слава Україні! Героям слава! ", - пише американське видання The Sun, уточнюючи, що атрибутика нової форми збірної України з футболу" викликала гнів Росії ".

Про нову форму збірної України розповіло також арабське видання Al Jazeera. ЗМІ вказало, що проти український футбольної екіпіровки протестує Росії і пояснило чому це відбувається.

"Росія анексувала Крим і підтримувала російськомовних бойовиків на сході України. З 2014 року в результаті конфлікту загинуло понад 13000 чоловік.

Заклик "Слава Україні" і відповідь "Героям слава" пов'язані з багаторічною боротьбою України за незалежність ", - відзначає Al Jazeera.

Нагадаємо, в УЄФА підтвердили, що новий дизайн форми українкою футбольної збірної з ними узгоджений і повністю відповідає всім міжнародним правилам футбольної атрибутики.

За словами Павелко узгодження з УЄФА нового дизайну було тривалим і копіткою. Тому сьогодні немає ніяких підстав для скасування цього рішення, хто б його не вимагав.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 8-06-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх