Пікет росіян проти окупації Криму в Петербурзі: що зробила поліція

Через кілька хвилин до протестуючих підійшли співробітники російської поліції і затримали людей, які влаштували поодинокі пікети проти окупації Криму.

У річницю окупації Криму в російському Санкт-Петербурзі несподівано провели серію одиночних пікетів на підтримку України, заявляючи про міжнародному злочині, яке завершив Кремль в 2014 році, передає Діалог.UA.

У соцмережах показали кілька фотографій, на яких росіяни стоять з прапорами України та плакатами на підтримку територіальної цілісності і суверенітету української держави. "Чи знаєте ви, що ще в 2018-м міжнародний суд в Гаазі визнав анексію Криму міжнародним військовим конфліктом Росії та України?", "Московська федерація, руки геть від Криму! Це земля України!", "Через 7 років війни з Україною з'ясувалося , що Путін анонсував Крим, щоб там не повторилася Донбас. Ось це многоходовочка! "," Будапештський меморандум, договір про дружбу з Україною. Крадіжка Криму! Війна! " - свідчать написи на плакатах.

Примітно, що через кілька хвилин до протестуючих підійшли співробітники російської поліції затримали людей, які влаштували поодинокі пікети проти окупації Криму.






Раніше ми повідомляли, що блогер розповів про "беззаконня" на півострові. Ми також писали, що він повідомив про серйозну проблему після приходу російської влади.

За матеріалами:  "Діалог.UA":
Добавлено: 18-03-2021, 09:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх