Розплакавшийся в інтерв'ю білоруському ОНТ Протасевич сказав про головне бажання: "Я не хочу більше в це лізти"

На наявність характерних слідів на руках звернула увагу журналістка Тетяна Даниленко. Вона опублікувала скріншот з інтерв'ю, на якому видно характерні сліди на руках Протасевича і обурилася, що Лукашенко і його кліка до сих пір не отримала по заслугах.

"До яких глибин дна опустилася Білорусь ... Лисий жирний м'ясник бере" інтерв'ю "з укладеним Романом Протасевичем, який визнається, кається і плаче. М'ясник навіть не турбується, щоб приховати сліди тортур у полоненого. На сталінських публічних судах себе, свої сім'ї, улюблених і друзів обговорювали і більш прохаваннние люди, ніж 26-річний Протасевич. Давно відомо, що у лукашенківською гебні 1937 рік - на рівні пам'яті м'язів. Але те, що ЦЕ показують в ефірі, а Лукашенко досі не отримав свого держака лопати в дупу - вселенське зло ", - пише Даниленко на своїй сторінці в соцмережі Facebook в ніч на п'ятницю, 4 червня, пише Телеграф


Український журналіст, головний редактор інтернет-видання "Цекнзор.НЕТ" Юрій Бутусов зазначив, що подібні сліди і руки показують, як Протасевича "готували" до інтерв'ю і вибивали свідчення:

"... КДБ не помітило, що зап'ястя Протасевича покалічені тугими наручниками, руки опухлі, і ці страшні руки потрапили в кадр. Це один із видів катувань, коли руки німіють і втрачають чутливість, і це явно не все, що з ним роблять. Уявляю, що вони роблять у в'язниці з подругою Протасевича Сапегой, щоб Роман з такими руками так старанно демонстрував невимушене спілкування з поставленим КДБ провідним ", - пише Бутусов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.



Він назвав це провалом КДБ, так як свідчення катувань - "повністю знищує всю достовірність всього того, що зараз вивергають в телеефірі, все ті слова, які зараз змушують вимовити Романа".

Він також висловив переконання, що за це інтерв'ю треба вводити проти Лукашенка і його "банди" додаткові санкції.

Користувачі соцмереж також висловили своє обурення тим, що відбувається беззаконням, яке залишається безкарним:



Журналіст Олена Яхно назвала побачене "зґвалтуванням неприродним способом".


Політтехнолог Олексій Голобуцький відзначає, що Протасевич "публічно зачитав завчений текст зі згадуванням прізвищ всіх, хто потрібен був спецслужбам". На його думку, з колишнього головного редактора NEXTA "ймовірно, сліплять зразкового опозиціонера," повернувся в лоно пресвятої матері нашої церкви ", в сенсі," в здорове суспільство ": після покаяння і сліз (ну і визнання за Лукашенко сталевих яєць, куди ж без цього) його, звичайно, покартають і пробачать ".

Добавлено: 4-06-2021, 09:57
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх