Шокуюча заява мільярдера Джеффа Безоса (ВІДЕО)

Джеффа Безос збирається покинути Землю.

Він збирається полетіти в космос 20 Липня

Американський мільярдер і засновник компанії Amazon Джефф Безос влітку 2021 відправиться в космос. Про це він написав на своїй сторінці в Insagram.

Безос розповів, що мрія про політ в космічний простір була у нього з самого дитинства. Він збирається покинути Землю 20 липня о компанії свого рідного брата.

Відзначається, що Безос і його брат Марк відправляться в космос разом з переможцем аукціону на перший пілотований політ космічного корабля New Shepard. У торгах взяли участь більше 6 тисяч осіб з 143 країн, в даний час найбільша запропонована сума склала 2,8 мільйона доларів. Аукціон стартував 5 травня і завершаться 12 червня.

Засновник і генеральний директор компанії Amazon Джефф Безос розповів, що покине пост керівника 5 липня 2021 року в день народження свого дітища. Мільярдер після відставки стане головою ради директорів і зосередиться на нових продуктах.

Крім того, мільярдер Джеф Безос показав марсіанський корабель. Він зможе опускатися на поверхню Місяця з корисним навантаженням до шести з половиною тонн, крім цього, на даху пристрої планують розмістити місяцехід, проект розробляли протягом трьох років, пишуть За матеріалами: Подробиці

Добавлено: 8-06-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх