Авіакатастрофа на Філіппінах: влада уточнила кількість жертв (ФОТО+ВІДЕО)

Під час приземлення в аеропорту літак пропустив злітно-посадкову смугу і врізався у прилегле селище.

На Філіппінах розбився військовий літак

Внаслідок падіння філіппінського військового літака С-130 на село на острові Холо у неділю, 4 липня, загинули 47 військовослужбовців і троє цивільних. Про це повідомило агентство Reuters із посиланням на Міноборони країни.


Відзначається, що повітряне судно перевозило 96 військових, включаючи трьох пілотів і п'ятьох членів екіпажу, з міста Кагаян-де-Оро на острів Холо у складі оперативної групи із боротьби з тероризмом для протистояння екстремістам і повстанцям.

Однак під час приземлення в аеропорту літак пропустив злітно-посадкову смугу і врізався у прилегле селище, після чого виникла пожежа.

Попередньо, причиною аварії стало те, що пілот збився з посадкового курсу і втратив після цього контроль над літаком.

За даними видання, 49 військовослужбовців, які вижили в авіакатастрофі, госпіталізовані, 32 з них перевели в лікарню міста Замбоанга. У результаті падіння борту також постраждали четверо цивільних.

Наразі виявлені всі пасажири, котрі перебували на борту літака, у зв'язку із чим пошуково-рятувальна операція завершена.







Нагадаємо, менше двох тижнів тому під час нічного тренувального польоту зазнав аварії вертоліт Збройних сил Філіппін S-70i Black Hawk. Усі люди, які перебували на борту, - три члени екіпажу і троє військовослужбовців - загинули.

За матеріалами: Корреспондент.net
Добавлено: 5-07-2021, 10:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх