Принци Гаррі та Вільям відкрили пам'ятник принцесі Діані

Офіційний захід було досить скромним

1 липня в саду Кенсингтонського палацу відбулося урочисте відкриття скульптури на честь Діани Спенсер. На офіційній церемонії були присутні тільки рідні і близькі покійної принцеси: її брат Чарльз Спенсер, 9-й граф Спенсер, і її сестри - леді Елізабет Сара Маккоркодейл і леді Джейн Феллоуз. Про це пише "Hello".


У Лондоні відкрили пам'ятник принцесі Діані (фото: REUTERS)

Скульптуру відкрили сини Діани - принц Вільям і принц Гаррі. Брати прибули в парк ще до початку заходу і, привітавшись з родичами, урочисто зняли тканину з пам'ятника своїй матері.

Поінформовані джерела стверджують, що принци дуже хотіли, аби їх матір була зображена молодою та щасливою. Весь цей час герцогиня Кетрін уважно слідкувала за реалізацією цього проєкту.


Перші деталі відкриття пам'ятника на честь принцеси Діани з'явилися ще в травні цього року. Сини Діани від публічних виступів відмовилися. Через кілька хвилин після відкриття в офіційному Instagram-акаунті герцога і герцогині Кембриджських з'явилося фото принців на тлі статуї і їх спільну заяву.

У ньому вони подякували всім, хто взяв участь у відкритті цього пам'ятника. "Сьогодні, коли нашої матері могло б виповнитися 60 років, ми згадуємо її любов, силу і характер - ті якості, які зробили її силою добра в усьому світі, змінивши на краще незліченну кількість життів", - йдеться в повідомленні.

Ювілей принцеси Діани був затьмарений низкою неприємних подій між її синами. Після скандального втечі Вільям і Гаррі довгий час не могли поділити фонд імені Діани. І тільки недавно вони вирішили, що всі майбутні надходження будуть чесно розділені між благодійними організаціями братів.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, чому принци Вільям і Гаррі відкривали статую принцеси Діани без своїх дружин.

За матеріалами: Comments.ua
Добавлено: 2-07-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх