Час літав без пілота, палячи снарядами: нові подробиці падіння Су-35 ВКС Росії

Крах російського винищувача "Су-35" на Сахаліні сталося не через відмову двигунів, запевняють Россмо. Згідно з офіційною версією Міноборони РФ, російський винищувач "Су-35С" зазнав аварії на Сахаліні через відмову двигунів.Однак ця інформація може не відповідати дійсності.

Деталі опублікував на своєму каналі bmpd в Telegram Центр аналізу стратегій і технологій (Центр АСТ), передає Діалог.UA. Відомо, що винищувач ВКС РФ зазнав аварії 31 липня під час навчально-тренувального польоту. Вже через 4 хвилини після зльоту з авіабази Дземги в Комсомольську-на-Амурі пілот літака катапультувався.


Причина не в двигунах, запевняє Центр АСТ, посилаючись на якісь інформовані, але неофіційні джерела. "Літак був повністю справним на момент покидання льотчиком", - повідомив ресурс.

За його даними, НП сталася через невірно встановленого перемикача відстрілу пасток в положення "Автомат". "Знялася блокування відстрілу патронів, які почали відстрілюватися в автоматичному режимі за фактом потужного випромінювання РЛС аеродрому", - повідомив ресурс.

За його даними, керівник польотів не розібрався в те, що трапилося, запідозривши загоряння винищувача. Він дав команду пілоту на катапультування. Той команду виконав, приземлившись поруч із злітно-посадковою смугою без травм.

А винищувач продовжив свій шлях. Відомо, що він безконтрольно літав на висоті 13 км трохи більше години, поки не виробив паливо. Після цього Су-35С звалився всього в 50 км від населеного пункту.

Раніше Діалог.UA повідомляв, як в РФ показали, що залишилося від  винищувача "Су-35" - випалене пляма і обвуглена конструкція.

За матеріалами; Діалог.UA"
Добавлено: 5-08-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх