Туреччина заявила про готовність співпраці з талібами

Влада Туреччини заявила, що вона готова співпрацювати з «Талібаном» заради збереження миру для афганського народу. Про це заявив президент Туреччини Тайіп Ердоган, повідомляє Корепондент.net з посиланням на агентство Anadolu.

«Незалежно від того, хто перебуває при владі, це вимога як нашим високим стандартам, так і нашого братства — підтримати Афганістан в хороші і погані часи», — заявив Ердоган.

Він сказав, що Туреччина може визнати талібів як влада в Афганістані.



«Ми також вітаємо помірні заяви, зроблені лідерами« Талібану ». Ми готові до всіх видів співробітництва, щоб зберегти мир для афганського народу, забезпечити добробут турецьких громадян, які живуть в цій країні, а також захистити інтереси нашої держави», — сказав президент Туреччини.

Він додав, що військова присутність Туреччини в Афганістані зміцнить позиції «нової адміністрації» цієї країни на міжнародній арені і полегшить її роботу.

Раніше терористичний рух «Талібан», який захопила владу в Афганістані, заявив, що в Афганістані не буде ніякої демократії. Країна і її громадяни відтепер будуть жити за законами шаріату.

ПО МАТЕРIАЛАМ: КОРРЕСПОНДЕНТ.NET
Добавлено: 19-08-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх