Велика Британія та США ставлять під сумнів чесність розслідування щодо Порошенка

Надзвичайний і повноважний посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс відреагувала на справу проти п'ятого президента, лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. Вона зауважила, що уважно стежить за перебігом подій і застерегла владу від вибіркового правосуддя. Про це дипломат написала на своїй сторінці у Twitter.

Сіммонс написала: "Я уважно стежу за звинуваченнями, висунутими проти Петра Порошенка. Важливо, щоб правоохоронні органи та судова влада розглянули цю справу, як і будь-яку іншу, незалежно, неупереджено та професійно, забезпечуючи справедливість та повагу до належного процесу".



Нагадаємо, так звана кримінальна "підозра" була сфабрикована за вказівкою з Офісу президента Володимира Зеленського проти лідера "Європейської Солідарності" Петра Порошенка та не має жодних правових підстав, а отже, є незаконною. На цьому наголосив адвокат п'ятого президента України Ілля Новіков під час брифінгу.
Як раніше повідомив адвокат Головань, так звана "підозра" п'ятому президенту України навіть формально містить помилки, а тому є незаконною.



За матеріалами: "5 канал"
Добавлено: 22-12-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх