Олімпіада-2022: результати українців у третій день Ігор у Пекіні

Про це повідмоляє Еспресо.TV.

Іван Ковбаснюк став 33-м у швидкісному спуску й відстав від переможця Беата Фойца зі Швейцарії на 5.40 сек. Результат 28-річного спортсмена став найкращим в історії виступів українських спортсменів у цій дисципліні.

У першому заїзді гігантського слалому Анастасія Шепіленко показала 45-й результат із часом 1.05,95. Відставання від лідера становило 8,39 секунди. Другий заїзд українка закінчила на 39-й позиції зі загальним часом 2:12.33.

Розклад виступів українців 7 лютого

03:30. Анастасія Шепіленко: гірськолижний спорт (гігантський слалом, перша спроба), 08:30 — друга спроба.

06:00.
Іван Ковбаснюк: гірськолижний спорт (швидкісний спуск).

11:00. Ірина Петренко, Юлія Джима, Валя Семеренко: біатлон (індивідуальна гонка, 15 км).

13:50. Олена Стецьків, Юліанна Туницька: санний спорт (одиночки, перший заїзд), 15:30 — другий заїзд.



Олімпіада-2022:  результати українців у третій день Ігор у Пекіні

Україна на Олімпійських іграх показала найкращий результат у своїй історії у чоловічому швидкісному спуску – даунхіллі: гірськолижник Іван Ковбаснюк посів 33 місце, покращивши всі попередні позиції.



  • 7 лютого ​​​​​українка Анастасія Шепіленко кваліфікувалася у фінальний заїзд жіночого гігантського слалому на Олімпіаді-2022 у Пекіні.
  • Український спортсмен Іван Ковбаснюк посів 33 місце у швидкісному спуску на Олімпійських іграх у Пекіні


Фігурист Шмуратко змусив російських журналістів говорити українською.



Я поважаю журналістів. Спілкування з вами — частина роботи спортсмена. Якщо спортсмен дає інтерв'ю, він шанує журналістів. Якщо преса не поважає спортсмена, це дуже неприємно. Може, було якесь непорозуміння, але мені не сподобалося, як багато на мене вилили,
– сказав український фігурист.


Артем Даренський та Софія Голіченко пояснили, що можуть розмовляти українською, англійською та російською. Але, мовляв, рідна мова їм дуже важко дається і складно нею розмовляти, тому вони вважають за краще спілкуватися російською мовою.



Відповідаючи на репліку росіян, що інші українські фігуристи не відмовляються від інтерв'ю російською мовою, Шмуратко заявив, що кожен може поступати так, як хоче. "Просто я так хочу робити. Мені так зручніше, приємніше. Це їхнє бажання", - сказав українець.

Добавлено: 7-02-2022, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх