«Мої 19»: у Запоріжжя презентували найцікавіші молодіжні заходи

У  Запоріжжі фахівці управління по роботі з молоддю та сім’єю міської ради презентували  програму проведення заходів «Мої 19» за поточний рік.

На презентації  відвідувачі змогли детально дізнатися, які заходи будуть проводитися протягом поточного року для молоді, сім`ї та дітей та обрати найкращий для себе варіант дозвілля.

У місті заплановано 40 масштабних заходів, серед них такі як: Springfest, який буде проходить у парку «Дубовий Гай» з 29 квітня по 1 травня, День молоді (червень), «Мафія» (квітень), «Стопсміття» (20-21 квітня), шоу водних видів спорту (19 травня), «Кольорове місто» (червень), «U-Contest» (Битва університетів, травень – грудень), «Що? Де? Коли?» (18 травня), «Сімейні цінності» (травень – жовтень), «Businessonline» (квітень - травень), Ліга сміху (ПК «Дніпроспецсталь» квітень грудень) та найдрайвовіша подія – Zobifest, який відбудеться у ДОЦ «Спутник» у вересні. 

У презентації брали участь Олексій Савицький, очільник управління, Анатолій Пустоваров, заступник міського голови, Микита Налівкін, запорізький стендап-комік, та Максим Грищенко, депутат Запорізької молодіжної міської ради, керівник комісії з підприємництва, а також активна молодь міста.

Олексій Савицький нагадав про численні масштабні заходи, які відбулися минулого року, пообіцявши цьогоріч перевершити результат – і за кількістю, і за яскравістю.  

«Того року було заплановано 64 заходи, а пройшло більше 100, тому що молодь в місті Запоріжжя дуже активна і коли вони приходять зі своїми ідеями, ми намагаємося і допомагаємо в їх реалізації. Zobifest - це захід, який спрямований на добрі вчинки, підтримку екології у місті та гарного проводження дозвілля молоді.  Щоб стати учасником Zobifest, потрібно виконати добру справу, наприклад: очистити парк від сміття, пофарбувати лавочку тощо і при цьому викласти фотографію або відео по хайштегу #zobifest2019.  Минулого року було зроблено понад 1000 добрих справ і Оргкомітет відбирав 500 найкращих, які зробили більш значущі і вагомі добрі справи», - наголосив Олексій Савицький.

Під час презентації молодь міста ознайомилась із заходами молодіжної політики, які мають спрямування на підтримку інтелектуальної та обдарованої молоді, пропаганду здорового способу життя, підтримку і розвиток соціальної активності молодого покоління, реалізацію творчого потенціалу, профілактику негативних явищ в молодіжному середовищі та організацію дозвілля.

Добавлено: 8-04-2019, 05:46
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх