Навчальний рік у Запоріжжі завершиться 27 травня без офіційних урочистостей

Про це повідомляє департамент освіти і науки Запорізької міської ради, у закладах загальної середньої освіти міста закінчення 2020/2021 навчального року заплановане на 27 травня, і пройде воно у школах без масових урочистостей – останніх дзвоників і випускних вечорів.

Як і минулого навчального року, з метою недопущення поширення коронавірусної хвороби COVID-19 учнів 4, 9 та 11 (12) класів звільнено від проходження державної підсумкової атестації.

Органи управління освіти міста вжили необхідних організаційних заходів для безпечного проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників шкіл, які виявили бажання тестуватися, на базі визначених закладів освіти. Проходження зовнішнього незалежного оцінювання учнями 11 (12) класів є необхідною умовою вступу до закладів вищої освіти.

З метою дотримання встановлених протиепідемічних заходів закладам освіти міста запропоновано не проводити масові заходи за участі школярів, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори. Кожен заклад освіти самостійно визначатиме форму проведення урочистостей на рівні окремих класів.

У місті Запоріжжі функціонує 118 закладів загальної середньої освіти, в яких навчаються 68 тисяч школярів. У 2020/2021 навчальному році за парти сіли понад 6 тисяч першокласників. Випускниками базової середньої освіти є понад 5 тисяч дев’ятикласників. Завершують здобуття повної середньої освіти більше 3 тисяч учнів 11 (12) класів шкіл міста.
Добавлено: 26-05-2021, 09:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх