600 правоохоронців будуть оберігати запоріжців у Новий рік

У новорічну ніч безпеку мешканців та гостей регіону охоронятимуть понад 600 співробітників Нацполіції та військовослужбовців Нацгварії України. Зусилля правоохоронців  будуть направлені на попередження правопорушень під час масових заходів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області

В ніч з 31 грудня 2020 року на 1 січня 2021 року у 18 населених пунктах області відбудеться 25 масових заходів. Здебільшого це народні гуляння біля центральних новорічних ялинок та фотозон.

На вулицях населених пунктів нестимуть службу у складі патрулів, автопатрулів та груп реагування патрульної поліції понад 600 поліцейських та нацгвардійців.  Крім того, у святкову ніч до несення служби в добовому режимі залучені кінологи та спеціалісти вибохотехнічної служби.  Посилено роботу постів і автопатрулів на основних автомагістралях та при в’їзді до населених пунктів. У разі ускладнення оперативної обстановки створено резерв з числа поліцейських спецпідрозділів

У святкові дні правоохоронці будуть здійснювати також контроль за дотриманням карантинних обмежень, передбачених постановою Кабінету Міністрів України.  З  цією метою створено більше 50 мобільних груп.

Інформація про всі зафіксовані правопорушення буде надходити до ситуаційного центру ГУНП в Запорізькій області, який працюватиме у надзвичайному позаплановому режим.

Правоохоронці нагадують жителям області про необхідність дотримуватися основних правил придбання та  безпечного використання піротехніки. Не допускайте дітей до самостійного поводження з  піротехнічніми виробами, адже вони можуть налякати дитину і  стати причиною травмування. 

У дні новорічних свят, працівники поліції  будуть забезпечувати швидке реагування на всі повідомлення громадян та вживати профілактичні заходи, з метою недопущення дестабілізації оперативної обстановки в регіоні.

"Просимо  громадян з  розумінням ставитися до превентивних заходів поліції, не порушувати громадський порядок, дотримуватися карантинних обмежень, користуючись засобами індивідуального захисту у місцях скупчення людей. 

Якщо ви стали свідками протиправних дій, побачили підозрілих осіб або залишені без нагляду речі повідомляй те за телефоном «102». Святкуйте відповідально та будьте уважними!" - закликають правоохоронці.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Добавлено: 31-12-2020, 10:41
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх