У Запоріжжі поліція охоронятиме громадський порядок під час святкових заходів до Дня металурга

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

"Шановні громадяни, просимо з розумінням поставитися до впроваджених заходів безпеки, які спрямовані виключно на збереження життя та здоров’я громадян.

Вихідними у Запоріжжі заплановано проведення масових заходів присвячених відзначенню Дня металургійної та гірничодобувної промисловості.

Основні урочистості відбуватимуться на двох локаціях – у Дніпровському районі на стадіоні «Славутич-Арена» та у Вознесенівському районі на каскаді фонтанів «Веселка». Очікується, що їх відвідає близько 40 тисяч гостей.

За безпекою на вулицях стежитимуть піші патрулі, групи реагування патрульної поліції здійснюватимуть контроль над дорожнім рухом.

Загалом, охорону громадського порядку забезпечуватимуть близько 300 поліцейських та 170 військовослужбовців. Безпосередньо в місцях проведення заходів працюватимуть групи комунікації поліції, які реагуватимуть на спалах будь-яких конфліктних ситуацій, а також групи документування.

Шановні громадяни, просимо з розумінням поставитися до впроваджених заходів безпеки, які спрямовані виключно на збереження життя та здоров’я громадян", - говориться у зверненя правоохоронців.
Добавлено: 17-07-2021, 11:25
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх