У Запоріжжі запрацювала електронна освітня платформа School_Z

За допомогою інтернет-проєкту в освітньому процесі з’явиться більш зручна можливість проводити навчання за змішаною та дистанційною технологією. Нова освітня платформа створена за ініціативи департаменту освіти та науки Запорізької міської ради, за підтримки міської ради, у партнерстві з Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та з платформою «Нові знання».

Про це повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

На освітній платформі School_Z розміщені телеуроки, навчальні відео, презентації, інтерактивні вправи, матеріали для самостійної роботи з 14 основних предметів для учнів 5-9 класів. Інформація постійно оновлюється та доповнюється.

- Створення цієї платформи продиктовано вимогами часу. Адже з необхідністю піти на дистанційне навчання спершу впала якість навчального процесу. Але ми не можемо цього допустити, тож постійно шукаємо нові рішення, що зроблять навчання більш якісним та ефективним. Платформа School_Z дуже багатопланова – окрім навчальних матеріалів, вона передбачає електронні журнали та щоденники для учнів, тому батькам також буде зручніше контролювати успішність дітей у школі, - розповів директор департаменту освіти та науки Запорізької міської ради Станіслав Романчук.

Платформа запрацювала сьогодні. Її презентували в гімназії №71 – за участі представників міської влади, освітян та розробників проєкту.

- Ми впевнені, що цей проєкт буде актуальним не тільки у період карантину. Адже портал доступний кожному учаснику освітнього процесу у будь-який час. Це дуже якісна база, де можна знайти найрізноманітнішу корисну інформацію з різних предметів. Як і для учнів, так і для вчителів платформа стала гарною нагодою розвинути свої професійні навички, адже вони можуть готуватися до проведення уроків за допомогою представлених там методичних матеріалів, та й взагалі мають можливість опанувати новий ресурс, - розповів заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Доступ до платформи – за посиланням https://school-z.zp.ua/. Всі подробиці учні та батьки можуть дізнатись у класних керівників.
Добавлено: 19-01-2021, 10:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх