У Запоріжжі діти повертаються до шкіл

З 25 січня 2021 року в закладах загальної та позашкільної освіти Запоріжжя освітній процес буде організовано в очній формі для всіх учнів з відвідуванням навчальних занять в закладах освіти.

За інформацією департаменту освіти та науки Запорізької міської ради, додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236, встановлені на період 08-24 січня 2021 року щодо заборони відвідування здобувачами освіти закладів загальної середньої, позашкільної освіти, втрачають силу.

Заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі.

У закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і далі реалізовуватимуться відповідні протиепідемічні заходи. У тому числі обов’язковим залишається використання засобів індивідуального захисту; обмежено доступ до приміщень закладів освіти сторонніх осіб; продовжено заборону на проведення у закладах освіти масових заходів; здійснюватиметься проведення щоденного температурного скринінгу вихованців закладів дошкільної освіти, працівників закладів освіти тощо.
Добавлено: 25-01-2021, 07:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх