Школярі Кирилівки трощать дитячі ігрові майданчики

У Кирилівській селищній раді попереджають, що за невихованість дітей, яка призводить до псування комунального майна відповідальність будуть нести їхні батьки.

Про це повідомляється на сайті Киріліської ОТГ.

Жителі Кирилівки скаржаться на  дітей, які пошкодили ігровий майданчик. За  словами батьків малюків,  погроми на майданчику чинять діти шкільного віку, які мешкають від нього неподалік.

"Школярі мабуть не пам’ятають, як декілька років тому самі були малечею та гралися на цьому майданчику. А зараз, коли вони подорослішали то мабуть вирішили не залишати його своїм молодшим землякам. Жителі Кирилівки звертаються до батьків хлопців молодшого та середнього шкільного віку із проханням роз’яснити своїм дітям, що ламати ігрові майданчики заборонено", - говоритьс в повідомленні. 

До того ж інспектор з благоустрою Кирилівської селищної ради попереджає мешканців Кирилівки, що по об’єктах інфраструктури регулярно проводяться рейди. Якщо буде виявлено, що якась дитина трощить ігровий майданчик, то на його батьків буде накладений адміністративний штраф.
Добавлено: 9-04-2021, 10:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх