Олександр Старух нагадав про Кирилівку на "UkraineInvest Talks”

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух запропонував учасникам форуму "UkraineInvest Talks” долучитись до найбільших інвестиційних проєктів Запорізького краю.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Зокрема область планує розвивати  мережу індустріальних парків, відновлювати системи зрошення, а також використовувати рекреаційно-курортні ресурси.

Загалом туристичні території складають 15% від загальної площі області. Водночас,  існують і проблеми: курортна зона погано забезпечена об’єктами інженерної та транспортно-логістичної інфраструктури, а їх обладнання потребує значних інвестицій.

- В першу чергу, варто забезпечити загальновідому в Україні туристичну локацію Кирилівка централізованим водопостачанням та водовідведенням. Реалізація даного проєкту дозволить забезпечити сучасний європейський рівень якості відпочинку у селищі, - заявив Олександр Старух.

На його думку, Запорізький регіон - це туристична перлина, адже має безліч чудових локацій та масу варіантів відпочинку.

- Цьогоріч завершуємо оновлення державних доріг. Вже влітку до Запорізьких курортів з Дніпра чи Полтави можна буде дістатися за лічені години. Ми розвиваємо нашу перлину - Хортицю. Вже розпочали оновлювати історичну частину, а в планах зробити острів центром відпочинку вихідного дня, - наголосив Олександр Старух.
Добавлено: 28-05-2021, 08:13
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх