У Запорізькій області 90% ковідних ліжок з киснем, - чиновники

На цьому заявив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух 19 січня під час огляду стану реконструкції приймального відділення Пологівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Завершити реконструкцію планується наприкінці березня цього року. Ще необхідно завершити внутрішнє оздоблення, електромонтажні роботи, монтаж систем водопостачання та каналізації.

За словами очільника області, об'єкти охорони здоров'я визначені як пріоритетні у цьому році. Взагалі обласна влада 2021 рік хоче присвятити медицині. На сьогодні головне в умовах пандемії – надавати якісні медичні послуги у громадах, лікувати та рятувати життя людей.

Ковід нам показав занедбаність медицини. Наразі необхідно відновити галузь охорони здоров'я. На сьогодні у Запорізькій області залишається складна ситуація з захворюваністю на ковід. Але ми не стоїмо на місці і докладаємо багато зусиль для вирішення цієї проблеми. На сьогодні 80-90 відсотків ліжок вже забезпечені киснем, заповненість ліжок у лікарнях становить близько 30 відсотків. Якщо ми всі разом будемо дотримуватись карантинних вимог та обмежень, берегти від хвороби літніх людей, бо у зоні ризику саме вони, то скоріше подолаємо цю недугу, – наголосив, підбиваючи підсумки, Олександр Старух.
Добавлено: 20-01-2021, 10:13
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх