Запорізький письменник презентує нову книгу

23 червня об 11:00 у приміщенні Центральної міської бібліотеки для дорослого населення (вул. Гоголя, 66) у рамках Х Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» відбудеться творча зустріч із запорізьким письменником, журналістом, літературним критиком, музикантом Валентином Терлецьким та презентація його книги «Книга сили. Віра».

«Книга Сили» – це серія романів про джерела сили. Художнє дослідження легенд і феномену українського козацтва від його зародження до теперішнього часу, що ґрунтується виключно на реальних подіях, маловідомих фактах та численних загадках. До написання цього твору автора спонукало вивчення першоджерел, рідкісних архівних і колись засекречених документів, маловідомого фольклору, забутих спогадів сучасників.

Бібліотеки Запоріжжя приєднались до проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці» та розробили власну програму, цікаву для жителів міста. У списку заходів: творчі зустрічі з місцевими авторами, презентації, лекції, дискусії, які проходитимуть в оновлених бібліотеках міста протягом чотирьох днів. Найактивніші бібліотеки-учасниці отримають призи від «Книжкового Арсеналу».
Добавлено: 23-06-2021, 04:25
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх