У Запоріжжі продовжують працювати центри масової вакцинації населення

26 червня у Запоріжжі розпочали роботу центри масової вакцинації населення проти вірусу COVID-19. За кожним закріплена медична команда з трьох осіб – реєстратора, лікаря та медсестри, яка робить щеплення.

За інформацією департаменту охорони здоров’я міської ради, центри масової вакцинації розташовуються на базі п’яти Центрів ПМСД: №1 (пр. Соборний, 88), №2 (вул. Авраменка, 4), №5 (вул. Запорізького козацтва, 25), №8 (вул. Харчова, 2) та №10 (бул. Шевченка, 25).

Центри вакцинації працюють з 09.00 до 15.00 у вихідні дні.

На базі Запорізького обласного центру молоді відкрито Центр масової вакцинації (тимчасовий пункт щеплення), який працює з 11.00 до 16.00 у вихідні дні.

Вакцинуватись в Центрах може доросле населення міста за записом на вакцинацію через додаток «ДІЯ», контакт-центр МОЗ, реєстратури територіальних центрів первинної медико-санітарної допомоги або у свого сімейного лікаря віком старше 60 років, від 18 – 59 років, які мають супутні захворювання, але пріоритет надається літнім людям. Кожна особа отримає запрошення на вакцинацію на конкретний день та час.

З 1 липня можливо записатися на вакцинацію також через сайт департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради і сайт медичної інформаційної системи Helsi.me.

При зверненні до Центру вакцинації при собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

В територіальних центрах первинної медико-санітарної допомоги розміщена вся необхідна інформація щодо проведення вакцинальної кампанії та наявна навігація з розташування пунктів щеплення та Центрів вакцинації.

Щеплення будуть здійснюватися двократно з інтервалом у 28 днів вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech, яка схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Вакцинація для всіх проводиться безкоштовно.
Добавлено: 2-07-2021, 20:16
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх