У Запоріжжі центри масової вакцинації працюватимуть і в будні

На сьогодні такі пункти щеплення працюють лише у вихідні дні, але найближчим часом планується запустити їх роботу і в будні. Про це повідомив керівник Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олексій Кулинич.

Наразі у Запорізькій області працює десять пунктів масової вакцинації громадян. Зокрема, зробити щеплення можна у Запоріжжі, Василівці, Бердянську та Мелітополі. Розташовані у закладах охорони здоров’я, Центри працюють у вихідні дні з 09:00 до 15:00.  Крім того, днями пункт масового щеплення відкрився у ТРК «City Mall», що у Запоріжжі. За вихідні дні вакцинацію там пройшли майже тисяча громадян.

Наразі в області доступні всі вакцини. Є  Astra Zeneca, Pfizer-BioNTech та CoronaVac. Протягом тижня очікується прибуття препарату Moderna. Всі вакцини доступні на пунктах щеплення. Головне - це бажання самих людей зробити щеплення, – зауважив Олексій Кулинич.

Крім того, директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації повідомив, що,  за бажанням, провести вакцинацію своїх працівників може будь-яке підприємство, де працює понад 50 осіб. Для цього необхідно лише подати заявку до Міністерства охорони здоров'я і очікувати на приїзд мобільної бригади.


Довідково.

З 26 червня 2021 року в області відкрилися Центри масової вакцинації населення від COVID-19 (надалі - Центри), які працюють на базі:
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» (пр. Соборний, 88, м. Запоріжжя);
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» (вул. Авраменка, 4, м. Запоріжжя);
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 5»  (вул. Запорізького Козацтва, 25, м. Запоріжжя);
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 8» (вул. Харчова, 2, м. Запоріжжя);
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 10» (бульвар Шевченка, 25, м. Запоріжжя);
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради (м. Мелітополь, бульвар Хмельницького, 46);
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Бердянської міської ради (м. Бердянськ, вул. Перемоги, 8);
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Василівської селищної ради (м. Василівка, вул. Державна, 6);
  • КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР (вул. Патріотична, 49);
  • ТРК «City Mall» (м.Запоріжжя, вул. Запорізька, 1-б).
Розташовані у закладах охорони здоров’я Центри працюють у вихідні дні з 09:00 до 15:00 години. Центр на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 8» Запорізької міської ради (м. Запоріжжя, вул. Харчова, 2) працює щосереди з 09:00 до 15:00. Центр по вул. Патріотичній, 49 – з 11:00 до 16:00 години, ТРК «City Mall» – з 11:00 до 17:30.
Добавлено: 20-07-2021, 08:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх