У Мелітополі для безхатченків організовують виробництво

Благодійний фонд «Карітас. Мелітополь »відкриває в Мелітополі соціальне підприємство W & Mproduction. Це майстерня з виготовлення дерев'яних і металевих виробів, на якій будуть працювати колишні бездомні.

За окремий внесок в розмірі від 100 грн організатори дарують всім бажаючим дерев'яні вироби ручної роботи, екскурсію в майстерню або майстер-клас різьблення по дереву, пише ria-m.tv.

З 2013 року Благодійний фонд разом з громадою церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ допомагають бездомним і сім'ям, які потрапили в складну життєву ситуацію. Весь цей час для нужденних працювала «Благодійна Їдальня».

У Фонді вважають, що виключно харчування недостатньо для адаптації в суспільстві та поверненню асоціальних особистостей до нормального життя. Тому фонд вирішив відкрити в Мелітополі підприємство, де люди без певного місця проживання зможуть працювати, а соціальні працівники будуть надавати їм допомогу.

В рамках проекту вже ведеться співпраця з трьома реабілітаційними центрами в Україні. 10 бездомних Мелітополя проходять реабілітацію від нарко- / алко залежності і трудову реабілітацію в цих закладах. Після їх повернення в Мелітополь фонд надасть їм роботу в майстерні та соціальний супровід.

Зараз йде збір коштів на придбання професійного технічного обладнання для виробництва металевих і дерев'яних виробів, а також сировини.

Загальна сума збору - 75 000 грн. Міжнародний Фонд «Відродження» став офіційним партнером проекту, тому в разі успішності проекту, Фонд подвоїть зібрану суму.

Благодійний фонд «Карітас. Мелітополь »закликає мелітопольців підтримати проект W & Mproduction на національній платформі« Спільнокошт »і подарувати нове життя колишнім бездомним. 
Добавлено: 28-07-2021, 10:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх