У Дубовому гаю відбувся велопробіг незалежності, - ЗОДА

У Запоріжжі за ініціативи Запорізької обласної державної адміністрації у центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» пройшов велопробіг, приурочений до річниці Незалежності України під гаслом «30 років: спортивні та незалежні».

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

У спортивно-масовому заході прийняли участь керівники облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, депутати обласної ради, які разом зі спортсменами обласних спортивних шкіл подолали на велосипедах дистанцію 5,5 км.

На заході були присутні заступниця голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова, заступник міського голови Запоріжжя з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Васюк, депутат Запорізької обласної ради Аскад Ашурбеков, заступник начальника управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації Владислав Ковпак.

- Всі ми сьогодні налаштовані на те, щоб проявити свою небайдужість до велоспорту, любов до природи та екології, показати, що всі ми підтримуємо здоровий спосіб життя та розвиток велоруху у місті Запоріжжі та Запорізькій області, - зцитують на сайті ЗОДА Злату Некрасову.

Не залишились без відзнаки і учасники велопробігу: наймолодший та найдосвіченіший з них отримали грамоти оргкомітету заходу та подарунки.


Добавлено: 16-08-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх