На Запоріжжі в ДТП загинула дитина, двоє травмовані

На Запоріжжі внаслідок ДТП загинула дитина, ще двоє травмовані: поліція встановлює причини та обставини. За попередніми даними 70-річний водій автомобіля «УАЗ» скоїв зіткнення з «Subaru Forester», який виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на дерево. За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

26 серпня близько 13 години до відділення поліції №2 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками у селищі міського типу Комишуваха.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група відділу поліції, слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Запорізькій області, медики швидкої допомоги.

За попередніми даними встановлено, що водій автомобіля «УАЗ» 1951 року народження, рухаючись по вулиці Богдана Хмельницького, не надав перевагу у русі легковику «Subaru Forester» під керуванням 35-річного чоловіка, та скоїв з ним зіткнення. Після цього кросовер відкинуло за межі проїзної частини де він наїхав на дерево.

Разом з водієм у салоні іномарки знаходилися жінка 1986 року народження, а також троє хлопчиків 3-х, 9-ти та 10-ти років. Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень старший з дітей помер на місці пригоди, ще двох - з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізовано до Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються з проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи вказаної події, звернутись за телефонами: (098) 987-94-44 або 102.
Добавлено: 27-08-2021, 10:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх