У Запоріжжі відбудеться еко-форум

З 14 по 16 вересня у ВЦ «Козак-Палац» (м. Запоріжжя) відбудеться V Міжнародний екологічний форум «Еко Форум – 2021».

Традиційно «Еко Форум» пропонує до обговорення головну тему, що є важливою для кожної країни, міста, селища. Цього року – це впровадження локальних ініціатив у контексті Європейського зеленого курсу.

Європейський зелений курс - програма захисту клімату та довкілля, започаткована ЄС. Це стратегія, яка має на меті ресурсоефективну економіку, в якій у 2050 році буде нульовий баланс викидів парникових газів. Україна теж активно долучається до формування кліматично нейтрального європейського континенту. Заплановані виступи понад 90-та закордонних та українських спікерів у рамках 12-ти основних локацій форуму, повідомляють організатори.

Традиційно активну участь у форумі беруть підприємства Запорізького регіну. Невід’ємна складова заходу – спеціалізовані виставки «Енергозбереження», «Еко Лавка EXPO». У виставковій залі будуть представлені як промислові технології та вироби, так і органічні продукти харчування, речі, що роблять екологічнішим наш побут, бережуть здоров’я та навколишнє середовище. Наприклад, запорізьке підприємство «Полімер» презентує на «Еко Форумі» нову ТМ «TRONA» – інновацію на ринку безфосфатних, екологічно чистих пральних порошків. У числі учасників і партнерів – «Запоріжсклофлюс», «Укрграфіт», Зелений центр МЕТІНВЕСТ, ТМ Green System, ТОВ "ІК "Автоматизація та сучасні технології" – компанія займається будівництвом сонячних станцій, ТОВ «ВТФ «Елегія» - розробники стаціонарних станцій автоматизованої системи моніторингу атмосферного повітря.
Добавлено: 10-09-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх