У Запоріжжі чоловік вдарив слідчого, який заступився за його дружину

Інцидент стався у приміщенні районного управління поліції. Щоб вгамувати агресивного громадянина, поліцейським довелося застосувати спецзасоби.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

14 вересня до Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області прийшла жителька міста 1982 року народження з метою подати заяву про нанесення їй тілесних ушкоджень чоловіком 1985 року народження. В холі будівлі між подружжям виник словесний конфлікт. Чоловік поводив себе агресивно, гучно нецензурно висловлювався на адресу дружини.

"Слідчий слідчого відділу, який перебував на добовому чергуванні, знаходився у форменому одязі, з жетоном і табельною зброєю, зробив громадянину зауваження щодо припинення недопустимої поведінки. Натомість чоловік різко розвернувся у бік поліцейського та вдарив його в обличчя.

З метою припинення правопорушення, до агресивного відвідувача працівники поліції застосували засоби обмеження рухомості та затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - заявили правоохоронці.

Наразі проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує покарання відповідно до її санкції - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Добавлено: 16-09-2021, 05:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх