У Запоріжжі поліція затримала зловмисника, який пограбував пенсіонера

Наприкінці липня за вчинення розбійного нападу раніше судимий чоловік отримав запобіжний захід, не пов'язаний з обмеженням волі. Через кілька днів він знову пішов злочинною стежкою.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

5 серпня близько 14.30 до відділу поліції № 3 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області звернувся житель міста 1943 року народження. Пенсіонер повідомив, що біля його будинку по вулиці Чарівній, невідомий ззаду вдарив його по голові та відібрав мобільний телефон і гроші.

Працівники сектору кримінальної поліції одразу звернули увагу на факт, що потерпілий перед нападом зняв гроші у сумі 2000 гривень з банкомату та повертався додому малолюдною дорогою. Нещодавно, 27 липня за схожих обставин було вчинено розбійний напад теж на пенсіонера. Поліцейські встановили тоді, що злочин скоїв раніше судимий чоловік 1973 року народження. За рішенням суду, йому обрали запобіжний захід, не пов'язаний з обмеженням волі.

Тож, відпрацьовуючи відео з камер стеження, оперативники впізнали старого «знайомого», який йшов за жертвою від місцевої крамниці.


Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. 6 серпня йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Цього разу суд обрав йому запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Добавлено: 10-08-2021, 06:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх