У Запоріжжі до суду направили справу щодо водія маршрутки, що травмував пенсіонера

У Запоріжжі дізнавачем закінчено досудове розслідування кримінального провадження за фактом нанесення травм пенсіонеру. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. 45-річному водієві маршрутного таксі, який спричинив літньому чоловіку тілесні ушкодження загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Нагадаємо, 10 вересня до відділу поліції №4 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що водій маршрутного таксі, знаходячись на зупинці громадського транспорту по вулиці Чумаченка, наніс літньому чоловікові травми.

З метою повного, об’єктивного та неупередженого розслідування кримінального провадження, правоохоронці встановили свідків та очевидців, допитали потерпілого, призначили судово-медичну експертизу.

14 вересня на підставі зібраних доказів 45-річному водієві повідомлено про підозру у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

16 вересня дізнавачем відділу поліції №4 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, закінчено досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція за статтею передбачає штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.
Добавлено: 21-09-2021, 10:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх