"Мотор Січ" підписала угоду з турецькою військовою компанією Baykar Makina

Український виробник авіадвигунів Мотор Січ і турецька компанія-виробник безпілотників Baykar Makina підписали угоду про співпрацю, повідомляє Укрінформ.

Підписання відбулося під час виставки аерокосмічної техніки і технологій TEKNOFEST в Стамбулі.

"Сьогодні важливий момент для наших компаній - Bayraktar і Мотор Січ. Як ви знаєте, AKINCI - наша безпілотна система стратегічного рівня, їх уже поставляють в ЗС Туреччини. Це продукт найвищого технологічного рівня. Ми ефективно співпрацюємо з Україною за частиною двигунів, зокрема з компаніями Івченко-прогрес і Мотор Січ. Це критично важливо для наших країн підтримувати один одного", - заявив технічний директор Baykar Makina Халюк Байрактар.

На виставці аерокосмічних технологій TEKNOFEST був представлений ударний безпілотник Akıncı турецького виробництва, який має двигуни українського виробництва, повідомляє Мілітарний.

На відкритті виставки цей БПЛА зробив демонстраційний політ спільно з керованим пілотом на літаку Hürkuş виробництва турецької авіаційної компанії TUSAŞ.

Нагадаємо, у липні Bayrak Makina заявила про намір використовувати у виробництві всіх своїх безпілотних літальних апаратів (БПЛА) українські двигуни.
Добавлено: 27-09-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх