У Запоріжжі планують створити новий автобусний маршрут - з Бородинського на Набережну

У Запоріжжі виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення про проведення пасажирообстеження на новому автобусному маршруті №64 «Бородінський ринок – Набережна магістраль».

" Деякий час тут працюватиме тимчасовий маршрут, який створено у відповідь на звернення запоріжців. За результатами пасажирообстеження буде прийматися рішення щодо організації постійного маршруту, якщо його необхідність буде підтверджена", - повідомили в міськраді.

Окрім цього виконком ухвалив рішення про те, що на автобусному маршруті №85, де водій попереднього перевізника штовхнув пенсіонера, працюватиме тимчасовий перевізник, а ще на 3 маршрутах №№22, 42, 89 оголошені конкурси. За пропозицією перевізників розірвано договори на обслуговування маршрутів №13 «Майдан Університетський – Запоріжжя Ліве» та №90 «БК «ЗАлК» - вул. Сєдова». Найближчі три місяці, згідно з діючим законодавством, вказані перевізники зобов’язані продовжувати обслуговування цих маршрутів. За цей час управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради має провести новий конкурс на ці маршрути.

Добавлено: 28-09-2021, 15:52
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх