У Мелітополі затримали чоловіка: підозррють в умисному вбивстві знайомого

У Мелітополі раніше судимий місцевий мешканець в ході сварки наніс смертельне тілесне ушкодження своєму знайомому. Слідчим фігуранту повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

5 жовтня близько 8 години ранку до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевої жительки, яка розповіла, що прийшла до свого колишнього співмешканця та знайшла його мертвим.

Слідчо-оперативною групою в одному з приватних будинків по вулиці Університетській у Мелітополі виявлено труп чоловіка 1958 року народження з ознаками насильства. Поліцейські встановили, що 4 жовтня близько 18 години під час сварки на ґрунті неприязних відносин 40-річний чоловік наніс декілька ударів по голові та тулубу своєму знайомому, від яких останній помер на місці злочину.

Співробітники кримінальної поліції спільно з дільничним офіцером провели низку оперативних заходів і протягом декількох годин встановили особу та затримали зловмисника. Ним виявився чоловік 1980 року народження, раніше судимий за корисливі злочини. Наразі фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду місця злочину слідчими та фахівцями криміналістичної лабораторії вилучені речові докази та знаряддя злочину.

6 жовтня зловмиснику повідомлено про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання обрання запобіжного заходу для підозрюваного. Санкція інкримінованої статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Добавлено: 7-10-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх