У Запоріжжі водій намагався втікти від поліції: в нього знайли наркотики та пістолет (ВІДЕО)

У Запоріжжі в автівці нетверезого водія, який, тікаючи від патрульних, вчинив ДТП виявили, ймовірно, наркотичні речовини та предмет, схожий на пістолет.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

"Водій транспортного засобу Audi перевищив встановлену швидкість руху, що зафіксував прилад TruCam. Патрульні відразу подали сигнал з вимогою про зупинку та керманич проігнорував й рушив далі. Охоронці порядку почали переслідувати авто порушника з увімкненими проблисковими маячками червоного та синього кольорів і сиреною, однак водій не реагував і почав їхати з більшою швидкістю, порушуючи ПДР", - розповіли правоохоронці.

Чоловік, намагаючись втекти від патрульних, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з транспортним засобом Nissan і це не зупинило втікача.

Згодом водій таки зупинився. Поспілкувавшись з ним, охоронці порядку помітили явні ознаки сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу інспектори виявили 2 зіп-пакети з пігулкою та кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичною, а також предмет, схожий на пістолет.

На керманича інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння), ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановленого обмеження швидкості), ч. 2 ст. 126 (Керування ТЗ без відповідних документів) КУпАП.

Також в діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) ККУ.



Добавлено: 13-10-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх