На Запоріжжі в результаті аварії загинув водій вантажівки

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Водій автомобіля «КамАЗ» з причепом «Нефаз» поблизу смт Комишуваха не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та скоїв перекидання в кювет. Транспортний засіб був завантажений насінням пшениці загальною вагою 25 тонн. В результаті аварії водій 1989 року народження від отриманих травм загинув на місці.

28 серпня близько 4:40 до відділення поліції № 2 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП з вантажівкою поблизу селища міського типу Комишуваха. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції, слідчі з розкриття злочинів в сфері транспорту, рятувальники ДСНС, медики швидкої допомоги.

На місці події було встановлено, що близько 4:30 водій автомобіля «КамАЗ» з причепом «Нефаз» під час руху на автодорозі «село Щасливе –смт Комишуваха» поблизу Комишувахи не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та скоїв перекидання в кювет. Транспортний засіб був завантажений насінням пшениці загальною вагою 25 тонн. В результаті аварії водій 1989 року народження від отриманих травм загинув на місці.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Добавлено: 28-08-2021, 11:06
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх