Анатолій Куртєв запоріжцям: "Ви робите вигляд, що COVID-19 не існує"

У Запоріжжі секретар міської ради Анатолій Куртєв розкритикував містян через недобримання протиепідемічних вимог у громадському транспорті.

Відповідний пост він розмістив на сторіці в соцмережі.

"Проїхався сьогодні громадським транспортом та особисто перевірив, як водії та пасажири дотримуються протиепідемічних вимог.
Так от: ніяк! У маршрутках – натовп, водії пропускають пасажирів зовсім не за кількістю сидячих місць в салоні. І через одного - усі без масок!
Ми йдемо назустріч людям, але ви повністю усе це ігноруєте, робите вигляд, що COVID-19 не існує, і продовжуєте порушувати усі протиепідемічні вимоги!

Так надалі не може тривати! Ви просто змушуєте нас ввести жорсткі обмеження!

Зараз негайно створюємо мобільні групи, які регулярно перевірятимуть ситуацію у громадському транспорті! На тих водіїв та пасажирів, які порушують вимоги, будуть накладатися штрафи!" - заявив Анатолій Куртєв.

"Проявіть, будь ласка, самосвідомість та повагу до свого здоров’я та здоров’я усіх містян! Дотримуйтесь протиепідемічних вимог!" - закликає він.

Нагадаємо, у Запоріжжі, попри червону зону епіднебезпеки та посилення карантинних заборон, поки що можна користуватися громадським транспортом без довідок по вакцинацію.





Фото тематичне.
Добавлено: 19-10-2021, 05:17
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх