У Запоріжжі інклюзивна театральна група презентую теле-спекталь про концтабір у майбутньому

Перша в Україні інклюзивна театральна трупа «Рівні Можливості» анонсувала теле-спектакль "3022".

"Це справжній сценічний фільм, зіграний найкращими акторами інклюзивної театральної трупи "Рівні можливості"!!! Щирі емоції та гостро-соціальний посил захопить ваші душі, так що не пропустіть! 12-го листопада о 19:00 (за Києвом) на Ютуб-каналі відбудеться прем'єра, перегляд за цим посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=kBEasAGarUQ", - анонсувала Маріанна Смбатян, авторска сценарію та режисерка.

"Вистава «3032» говорить про питання людяності. За сценарієм події відбуваються у 3032 році на новій планеті, на яку люди перебралися та створили нову цивілізацію. Однак мир недовго проіснував на новій планеті, людство знов почало боротьбу за крихти влади. Це призвело до розвитку нацистської партії, яка стрімко набрала популярність і прийшла до влади всієї цивілізації. Частина міста, у якому відбуваються події, віддана під концтабір для небажаних людей, серед яких деякі національності та люди з інвалідністю", - розказала авторка газеті "Запорізька Січ".

Трупа «Рівні можливості», створена Маріанною Смбатян, об’єднує акторів-аматорів. Перший свій спектакль вона презентувала у жовтні 2016 року.


Добавлено: 12-11-2021, 09:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх