Сепаратисти в "Л / ДНР" визнають соціальний колапс

На окупованих територіях Донбасу вибухнув соціальний колапс. Це визнають вже сепаратисти.

Економіка та екологія Донбасу на 8-му році окупації майже повністю зруйнована ставлениками Кремля - ​​вибухнув соціальний колапс. Про це у своєму відеоблозі на YouTube розповів український журналіст, учасник мінських переговорів Денис Казанський, передає Діалог.UA.

Казанський звернув увагу на статтю якоїсь "Республіканської партії" "Л / ДНР", яку очолює ідеолог донбаського сепаратизму, засновник "ДНР" Андрій Пургин. У ній сепаратисти розповіли про сумну ситуації окупованого міста Красний Луч (нині Кришталевий).

Там росіяни готуються закрити і затопити останні працюючі шахти. Ця подія, попереджають в "Республіканської партії", призведе до екологічної, економічної та соціальної катастроф. Уже зараз, за ​​даними сепаратистів, з міста бігла як мінімум половина жителів. "Все, фініш. На цьому можна ставити крапку в історії міста Красний Луч", - пишуть представники Пургина.

Вони відзначають, що через закриття шахт водойми поруч з містом пересохнуть, а сам Красний Луч буде заболочений. У найближчому майбутньому, за оцінками сепаратистської "партії", місто повністю спорожніє. "Як пояснити людям, що підприємства, які працювали при Україну, не змогли пережити правління" народної республіки "? (...) зрощує протестні настрої всіх без винятку верств населення", - йдеться в статті.

Сепаратисти відзначають зростання протестних настроїв і в військових угрупованнях "Л / ДНР". Найманці РФ почали шукати відповіді на запитання: за що воюють. Відбуваються в ОРДЛО події в "Республіканської партії" несподівано порівняли з відступом в 1943 році СРСР нацистів, які залишали після себе випалену землю.

Казанський зазначив важливість таких зізнань від любителів "ру *** ого світу". "Реальна катастрофа почалася в 2014 році, коли з Росії приїхали люди" звільняти "і" захищати "російськомовне населення. Ось тоді і почалася розруха. На підконтрольній Україні частини Донбасу ніякого вигнання людей, руйнування підприємств не відбувається. Там люди спокійно живуть і отримують більш високу зарплату, ніж населени ОРДЛО ... Ось це "прогнали фа **** ів". Молодці ", - констатував журналіст.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що недавно у Соловйова визнали провал на Донбасі: "Знав би, що так буде, в" Правий сектор "б записався". Ми також писали, що Россмо визнали ПП в "Л / ДНР": "При України отримував по $ 500 в місяць, а при РФ - по $ 600 на півроку".

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 8-07-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх