У Запоріжжі слідчі повідомили про підозру псевдомінеру

Автором неправдивого повідомлення про замінування виявився раніше судимий за аналогічні злочини 41-річний житель Запоріжжя. Чоловік тільки у жовтні звільнився з місць позбавлення волі. Цього разу, перебуваючи у стані сп’яніння, зловмисник «замінував» власну квартиру. Правопорушник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Нагадаємо, 15 листопада приблизно о 17:35 на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування квартири по вулиці Софіївській у Запоріжжі. Для відвернення можливої загрози вибуху було залучено особовий склад відділення поліції №1 Запорізького районного управління поліції, Управління вибухотехнічної та кінологічної служби, Управління патрульної поліції.

За результатами вжитих заходів реагування інформація про мінування не підтвердилась.

"Виїздом на місце події правоохоронці встановили автора неправдивого повідомлення. Ним виявився 41-річний господар «замінованої» квартири. Чоловік вже провів за гратами 4 роки за аналогічні злочини. А а у жовтні цього року він тільки звільнився з місць позбавлення волі. На момент здійснення хибного виклику правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння. В ході огляду його квартири та прилеглої території, вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів не виявлено. Мобільний телефон та сім карту правопорушника вилучено в якості речових доказів", - розповіли в поліції.

Добавлено: 17-11-2021, 11:58
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх