На Запоріжжі чоловіку, що вбив таксу на очах дитини, оголошено підозру

Жителю Запорізької області слідством оголошено про підозру у жорстокому поводженню з твариною в присутності малолітньої дитини.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Як повідомлялося раніше, 16 жовтня у селі Новопетрівка що знаходиться на території Широківської громади, місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння з пневматичної рушниці здійснив постріл у собаку від чого вона загинула. Все це відбулося на очах малолітньої дівчинки – хазяйки такси на прізвисько «Роккі».

Слідчим слідчого відділення відділу № 6 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області було розпочато досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 299 «Жорстоке поводження з тваринами» Кримінального кодексу України.

"В ході розслідування зібрано докази того, що фігурант 1985 року народження діяв умисно і з хуліганських мотивів у присутності 12-річної дитини, скоїв прицільний вистріл по тулубу собаки з пневматичної гвинтівки. За висновками ветеринарного експерта, кульове поранення в ділянці грудної клітини спричинило ушкодження внутрішніх органів, які призвели до смерті тварини.

Наразі слідчим поліції за процесуального погодження з окружною прокуратурою, чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, визначеного у ч. 2 ст. 299 Кримінального кодексу, а саме в умисному жорстокому поводженні з твариною, яке призвело до загибелі тварини, вчиненому у присутності малолітньої дитини. На підозрюваного очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років", - розповіли в поліції.
Добавлено: 1-12-2021, 14:19
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх