У Запоріжжі на лінію для випробувань вийшов новий трамвай місцевого виробництва

У Запоріжжі на лінію для випробувань вийшов ще один трамвай запорізького виробництва, який став вже 15-м. У найближчі два місяця буде завершене збирання ще двох таких вагонів.

Про це повідомляєтсья на сайті міської ради.

За кілька попередніх років завдяки коштам міського бюджету у Запоріжжі вдалося практично повністю оновити парк трамваїв. Зокрема було зібрано 14 запорізьких трамваїв на базі КП «Запоріжелектротранс», придбано 25 європейських трамваїв. Також виконувався капітальний ремонт існуючого рухомого складу трамваїв.

На цей рік було заплановано збирання ще трьох запорізьких трамваїв. Сьогодні перший з них вже вийшов на лінію для випробувань. Триває збирання ще двох трамвайних вагонів. Роботи щодо них планують завершити відповідно у грудні та січні. Тобто у результаті пасажирів перевозитимуть вже 17 трамваїв запорізького виробництва.

Представники «Запоріжелектротрансу» зазначили, що трамваї запорізького виробництва відповідають сучасним вимогам та при цьому коштують місту у кілька разів дешевше, ніж придбання їх у іншому місті.
Добавлено: 2-12-2021, 12:04
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 111111111

Чотири вершники Апокаліпсису.


Чотири вершники Апокаліпсису з Откровення Іоанна Богослова символізують чотири явлення Господів з 0 по 2021+x рік для знешкодження інфернальних цивілізацій на планеті Земля:

Кінь жовто-зелений — Господь Іісус Христос (символ відновлення всепрощенням істини в речах, Суддя, з антиподним описом Життя).

Кінь рудий (кінь Бурак) — Господь Магомед (меч — символ силового відновлення істини в речах, Силовик, з антиподним описом Мир).

Кінь чорний — Господь Шрі Ауробіндо і Господь Мати (міра (в миру Міра Альфаса чи Золотоголовий Гхош) — символ господарського відновлення істини в речах, Господар (Володар Рогу Достатку), з антиподним описом Добро).

Кінь білий (білий кінь Калкі Аватара) — Господь Георгій (лук — символ відновлення баченням і відчуттям істини в речах, Законодавець, останній і переможний тому без антиподного опису Вірний і Правдивий).



Чотири критерії пошуку реінкарнацій.


Філарет Московський є реінкарнацією члену Синедріону Никодима, що таємно захищав Господа Іісуса Христа.

Зараз його душа втілена в Патріарха всієї України-Руси Філарета (Денисенко). Тіж самі життєві задачі, ті ж самі чесноти характеру, ті ж самі недоліки характеру, така ж сама характерна зовнішність — всі чотири критерії пошуку реінкарнацій подібні.

П.С. Андрій Кураєв — реінкарнація Іоанна Златоуста.


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх