У Запоріжжі вийшла мотивуюча книга про жінок і для жінок

У Запоріжжі пройшла презентація книги «Жінка-легенда. Шлях до успіху». Унікальне видання про талановитих та успішних представниць Запорізької області підготувала піар-агенція «Четверта Влада».

Ідея книги «Жінка-легенда. Шлях до успіху» з’явилась як відповідь на виклики сучасності. Самореалізація жінки в будь-яких сферах, відсутність «скляного даху» та багато іншого – це питання, які сьогодні широко обговорюються у суспільстві.

– Наше видання – це книга про самобутніх, незалежних, яскравих! Ми намагалися показати, наскільки сильні, чудові та успішні жінки живуть поруч з нами. «Жінка-легенда. Шлях до успіху» є нашим внеском у мотивацію кожної жінки розкрити свої таланти, проявити їх, застосувати. Наші героїні дуже різні, але ми пишаємось ними всіма! – розповіла авторка ідеї проєкту, засновниця піар-агенції «Четверта Влада» Наталія ЛОСЬ.

Автори видання розповідають історії різних жінок – з різним життєвим шляхом, різними професіями й пріоритетами. Але всіх їх об’єднує надзвичайна енергійність, гармонійність, незламність та впевненість, вміння бути щасливою.

- Кажуть, що краса чоловіків – це їх розум, а розум жінок – це їх краса. Але є жінки, які гармонійно поєднують в собі і розум, і красу, і неабияку силу, яка дозволяє їм досягти справжнього успіху. Мені сьогодні пощастило увійти до когорти жінок Запорізького краю, що представлені в цьому чудовому виданні від піар-агенції «Четверта влада». І я дякую за цю честь! І від щирого серця бажаю віри в себе, неймовірного успіху. Завжди досягайте мети. І найголовніше – любові до нашого рідного Запорізького краю! – наголосила Ольга Сумська, представляючи книгу та звертаючись до більше 200 гостей урочистої презентації.

Участь у заході взяли відомі не лише у Запоріжжі, а й в Україні персони. Зокрема, перед гостями виступила співачка Alyosha, яка теж стала однією з героїнь проєкту.

Під час презентації книга була передана до Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки. Примірники видання надіють до бібліотек всього регіону, закладів освіти тощо.

Нагадаємо, до 30-річниці Незалежності України піар-агенція «Четверта влада» видала «Золоту книгу пошани Запорізької області» про видатних особистостей та знакові підприємства регіону.
Добавлено: 20-12-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх