У Запоріжжі маршрутка потрапила в ДТП, постраждали 4 людини. Подробиці від поліції

У Запоріжжі поліція розслідує обставини аварії за участю маршрутного мікроавтобусу. Водій не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дерево. В результаті аварії керманич та троє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

"13 січня до відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про ДТП за участю маршрутного мікроавтобусу. На місце події виїхали працівники Управління патрульної поліції, слідчі з розслідування ДТП в сфері транспорту, слідчо-оперативна група. На місці події слідчі встановили, що водій пасажирського автобусу «Mercedes-Benz», 1970 року народження рухався по вулиці Космічній зі сторони вулиці Олександра Говорухи в напрямку вулиці Ситова в місті Запоріжжя.

В салоні автобуса перебувало чотири пасажири. Під час руху на вулиці Космічній, водій не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя, де скоїв наїзд на дерево та після цього, виїхав на проїзну частину вулиці Космічної, а у подальшому на розділювальний газон",- росказали в поліції.




В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та троє пасажирів автобусу доставлені до лікарні. Це жінка 1990 року народження, чоловік 1978 року народження та жінка 1952 року народження з травмами різного ступеню тяжкості, в тому числі переламами.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до свідків ДТП, або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: 099 9157250 або «102».
Добавлено: 13-01-2022, 19:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх