Енергоатом гарантує додаткові премії працівникам ЗАЕС

Атомники Запорізької АЕС, котрі в складних умовах окупації продовжують зберігати вірність Україні та забезпечувати роботу найбільшого ядерного об’єкта в Європі отримають додаткові грошові винагороди.

Працівники захопленої АЕС кожного дня зазнають тиску з боку окупантів та попри все продовжують виконувати свої посадові обов’язки.

Всі спеціалісти станції, котрі не підписали контракт із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» або іншим підприємством Росатома, навіть якщо загарбники через це не допускали їх до роботи, отримають всі обіцяні Компанією виплати: заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика, – наголошують в Енергоатомі.

Рішення про виплату додаткових премій працівникам тимчасово окупованої Запорізької АЕС у розмірі 50% посадового окладу/тарифної ставки починаючи з 1 січня 2023 року (до цього – з квітня 2022 року – 20%) ухвалено адміністрацією ДП «НАЕК «Енергоатом» спільно із первинною профспілковою організацією Компанії. Джерело фінансування – резерв витрат у складі затвердженого планового фонду оплати праці та бюджету ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2023 рік.

Нарахування та одноразова виплата цієї додаткової грошової винагороди планується відразу після деокупації м. Енергодар та повного звільнення Запорізької АЕС від російських окупантів.
Добавлено: 1-02-2023, 11:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх