Обстріли 15 населених пунктів: в ОВА розповіли про ситуацію на Запорізькому напрямку

За минулу добу, 2 лютого окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі 15 населених пунктів Запорізької області. Про це повідомляє пресслужба Обласної військової адміністрації.

Так, під обстріли потрапили такі населені пункти як Гуляйполе, Червоне, Кам'янське, Оріхів, Новоданилівка, Білогір'я, Новоандріївка, Ольгівське, Мала Токмачка, Гуляйпільське, Чарівне, Малинівка, Лугівське, Щербаки та Плавні.

Усього до ГУНП в Запорізькій області надійшло 13 повідомлень про руйнування будинків громадян та об’єктів інфраструктури в результаті ворожої атаки.

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 103 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні ОВА.


Також відомо, що вночі ворог з РСЗВ атакував селище Таврійське. Руйнувань зазнали об'єкти цивільної інфраструктури. Пошкоджено автомобілі та сільськогосподарську техніку. Постраждалих немає.
Добавлено: 3-02-2023, 09:51
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх