В Запоріжжі поліція спіймала крадіїв кабелю та труб на суму понад 170 тис. гривень

П’ятеро містян попались під час викрадення понад 170 метрів кабельної продукції та понад 20 метрів металевих труб з території промислового підприємства у Запоріжжі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Запорізькій області.

Подія сталася 1 лютого у Заводському районі міста. Під час відпрацювання оперативної інформації працівники сектору кримінальної поліції відділення поліції №1 (Заводське) Запорізького РУП на гарячому викрили п’ятьох громадян, які на автомобілі ГАЗ-2705 намагались перевезти викрадене майно. Поліція встановила особи всіх учасників події.

У викрадені взяли участь громадяни, 1979, 1983, 1987 та 1989 років народження. Двоє з них раніше притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Організатором злочинної групи був 46-річний голова місцевого гаражного кооперативу. Саме там до моменту реалізації викраденого майна планувалось розвантаження та зберігання промислової продукції.

Наразі, речові докази вилучені та направлені до експертизи. Триває досудове розслідування в рамках відкритого кримінального провадження. Фігурантам розслідування загрожує до восьми років ув’язнення.


Добавлено: 3-02-2023, 14:52
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх