Ошукав дружину безвісти зниклого бійця ЗСУ: у Запоріжжі затримали псевдоволонтера

У Запоріжжі поліцейські затримали псевдоволонтера, який ошукав дружину безвісти зниклого бійця ЗСУ. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

Так, у серпні жінці зателефонував невідомий та представився волонтером, який нібито розшукує безвісно зниклих військовослужбовців. Він повідомив, що зниклий чоловік перебуває в полоні - у виправній колонії на території рф.

За спробу викупити полоненого та переправити на територію України запросив тисячу доларів США. Жінка не погодилася переказати одним платежем таку суму, доки не буде впевненою у наданій їй інформації. Домовилися про передплату в сумі 550 доларів США.


"У подальшому незнайомець почав вигадувати різні перепони для виконання зобов’язання. Коли потерпіла зрозуміла, що її ошукали, звернулася до поліції", - повідомляють правоохоронці.

У ході рослідування з'ясувалось, що до цього причетний раніше судимий за вчинення майнових злочинів 37-річний запоріжанин.

22 лютого у його квартирі поліцейські виявили та вилучили мобільний телефон, планшет, 12 сім-карт різних операторів мобільного зв’язку, 13 банківських карт різних банківських установ України, 4 карти пам’яті та блокнот із записами.


"Під час спілкування з правоохоронцями чоловік зізнався у вчиненні шахрайських дій", - додають в поліції.
Добавлено: 24-02-2023, 11:34
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх